dinsdag 11 april 2017

Project nr 2

Ik schreef al eerder dat ik met twee grote projecten bezig was. De eerste heb ik jullie al laten zien. Van de tweede heb je een heel klein stukje kunnen zien. En vandaag laat ik je er alles van zien. Het project van de 66 bloemen en de 10 halve. 


Via deze site zag ik het patroon. Ik vond hem écht gaaf! Je kunt hem hier kopen. Ik kon helaas geen Scheepjes Sunkissed vinden in de winkel. Dus vandaar dat ik het met Scheepjes Stone Washed heb gehaakt. Er gingen bijna 9 bollen in. Van iedere bol heb ik een kwart ofzo overgehouden. 


Toen ik aan het haken was heb ik erg getwijfeld over de kleuren. Misschien was ik wat té enthousiast geweest door 9 verschillende kleuren te kiezen. 


Het haakte trouwens wel erg leuk. Helemaal niet saai! Weet je dat er trouwens niet één dezelfde bloem tussen zit? Ik heb ze allemaal in verschillende kleurstelling gehaakt. Ik hou van dat unieke!



Hij draagt erg fijn. En die kleurtjes vind ik nu geweldig leuk om te dragen! Zeker op dit tijdstip van het jaar. 

Hoe krijg je zoiets op de foto?!
 Die sjaal was een mega klus. Ook omdat ik nu gewoon wat minder tijd heb. Patroon is een uitdaging, leuk voor gevorderden. Beschrijving is trouwens erg duidelijk. Alle respect voor Jorina, je zal maar 23 jaar zijn en zo'n patroon schrijven!

Creatieve groetjes,
juf Leej




2 opmerkingen:

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..