donderdag 4 september 2014

Roze babylaarsjes

Onze piepkleine nicht groeit als kool. En laarsjes groeien niet mee. Een verzoek of ik nieuwe wilde maken, maar dan wat groter. 

In dit geval is dat simpel, ik neem hiervoor een haaknaald groter. Dit keer haakte ik met 4.5, vorig keer was dat nog met 3.5. En ooit heb ik ze ook gehaakt met haaknaald 6.0. Voor deze slofjes gebruik ik eigenlijk altijd Neon van de Zeeman. Grove wol maar super zacht. Met de laatste 2 toeren haak ik ook Fluffy wol mee van de Zeeman. Maar deze is helaas uit de collectie. 
In de eerste instantie wou ik gewoon een heel ander patroontje proberen. En dat bleef bij proberen. Ik ben zeker 5x opnieuw begonnen. Toen de moed maar opgegeven en het oude vertrouwde patroon gepakt. Ik heb al aardig wat van deze laarsjes gehaakt en vind het nu een heel makkelijk patroon.Uiteindelijk is dit het resultaat geworden:
Originele patroon vind je bij Repeat Crafter Me
De Nederlandse vertaling van het patroon vind je bij Creatief met Naald en Draad

Creatieve groetjes,
juf Leej

6 opmerkingen:

 1. Super schattig!!! Vooral dat 'haar' ;) groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snoezige schoentjes. Net als jij heb ook ik gemerkt dat sommige schoentjespatroontjes niet prettig werken. Goed om dan terug te gaan naar dit goede patroon. Het resultaat is prachtig.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn leuk!! Oh die donkerblauwe... krijg meteen weer een idee voor een haakprojectje tussendoor...! :)
  Groetjes!
  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..