maandag 7 juli 2014

Pot vol muisjes!

Op vrijdagmiddag wou ik eigenlijk nog een kraamcadeautje in elkaar flanzen. Ik had een cadeaubon gekocht, maar het geeft zo saai. Ik was op zoek naar een creatieve draai. Donderdag nog begonnen aan een beestje, maar het ging niet zoals ik wou. Tot ik opeens op een ander idee kwam, wat eigenlijk binnen een uur uit te voeren is!
Ik spaar tegenwoordig alle lege potjes op. En pas had ik ze allemaal ontdaan van etiket en een kwast schoolbordverf gegeven. Cadeaubon ingepakt, in het potje, muisjes erbij, deksel erop en toen nog een leuk hoesje om het dekseltje haken. 
Creatieve groetjes,

juf Leej

5 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk idee om zo een 'saaie' bon weg te geven!!! Het ziet er zo veel leuker uit om weg te geven!! En inderdaad kost het waarschijnlijk niet eens zo heel veel moeite! Echt leuk!
  En schoolbord-verf... je brengt me op een idee! Eerlijk gezegd wist ik niet dat het er was! zo zie je maar weer, je kunt overal 'wijsheid opdoen'....
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Marian, wat een leuke reactie! Dankjewel! Schoolbordverf kun je onder andere bij de Hema kopen. Onder label (zie rechts) 'schoolbordverf' zie je nog een ander ideetje met schoolbordverf. Groetjes, juf Leej

   Verwijderen
 2. Zeker leuk bedacht, ik heb ook nog zo'n pot met krijt verf staan, hhmm. Ik ga je idee onthouden, dank je voor het delen.
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..