vrijdag 23 mei 2014

Stampin'up workshop

Vorig week organiseerde ik een vrijgezellenfeestje voor een vriendin. Omdat ze graag freubelt met papier dacht ik dat een workshop van Stampin'up wel in de smaak zou vallen. 

Stampin'up, gaat voornamelijk over stempels. Maar heeft ook een heleboel andere materialen daar omheen, zoals papier, inkt, ponsen etc. 
Ingrid heeft de workshop verzorgt. Kijk gerust op haar site voor allemaal leuke ideetjes. Ze is demonstrator, ze maakt in opdracht én ze verzorgt zo nu en dan zelf een workshop waar je je voor op kunt geven. 

Omdat we er de hele middag tijd voor hadden gepland konden we twee dingen maken. Een voorkant van een notitieboek plus vijf labels in een mapje. 

Ik heb wat foto's gemaakt om jullie mee te laten genieten:


Hele mooie stempels! Ik heb nu ook geleerd hoe je op de juiste manier stempelt, zonder randjes! Bij veel stempels horen ook ponsjes, scheelt je een hoop knipwerk!

Dit papiertje gebruikten we als achtergrond. Gaaf he!? Die letters zijn trouwens ook gestempeld met een soort lijm. Daarna moest er poeder overheen en dat moest dan weer verwarmd worden. Die kleurtjes mochten we zelf aanbrengen met sponsjes. 


 En Stampin'up heeft hele mooie inktpads. En hele gave stempels! 


We hadden alle 12 dezelfde materialen, maar toch waren het allemaal verschillende notitieblokken. Bovenstaande is overigens niet mijn creatie. Met dit apparaat werkte hetzelfde als embossing. Hiermee decoreerden we het mapje voor de labels. Mijn werkstukjes. Een notitieboek met (rechtsonder) het mapje en (daarboven) de 5 labels. In de labels verwerkten we de technieken die we hadden geleerd bij het maken van het notitieboek. Ik koos ervoor om het lintje op deze manier in mijn boek te verwerken. Verder heb ik ook tabjes in mijn boek, precies dezelfde kleuren komen erin terug. 


Onze werkstukken van die middag.


Erg veel genoten deze middag en weer heerlijk veel nieuwe technieken geleerd! Weer 's wat anders dan draad en haaknaald. 

Ingrid, dankjewel!

Creatieve groetjes,

juf Leej

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om dit als vrijgezellenfeestje te organiseren. En wat hebben jullie mooie dingen gemaakt. Zelf helemaal fan van stampin-up en af en toe mag ik van mezelf wat kopen op dat gebied. Als je hun catalogus ziet wordt je heel hebberig van hahaha.
  Een heel fijn en zonnig weekend toegewenst
  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk stukje heb je geschreven, met prachtige foto's!
  Jullie waren allemaal zo heerlijk bezig.
  Ik heb het met veel plezier gedaan.
  Mogelijk tot ziens!
  Groetjes aan de hele groep.
  Ingrid
  (Stamp-ing)

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..