woensdag 7 mei 2014

Cadeautjesmand

Vandaag alweer precies een week geleden werd juf Leej weer een keertje tante Leej. Dit keer van een schattig meisje. Eindelijk mocht na 5x blauw, roze uit de kast! Ik maakte een mand met 10 cadeautjes, voor iedere dag eentje. Deels van de cadeautjes maakte ik zelf en deels kocht ik. Ik kan alleen nog niet alles laten zien omdat nog niet alles is uitgepakt. 


Maar deze schattige laarsjes kan ik jullie al wel laten zien, die zijn gister al uitgepakt. De babylaarsjes maakte ik weer van Nigar (wat een gaááf kleurtje he?!) en een restje Fluffy en haaknaald 3.5. Ik schreef hier al eerder een blogbericht over, deze kun je hier lezen. Ik kreeg net al bericht dat de kleine meid er al op 'rond loopt'.Zo binnenkort zien jullie meer dingetjes die in de mand zaten, dus hou mijn blog in de gaten!

Creatieve groetjes,
juf Leej

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schattige laarsjes en een gezellig mandje.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, tante Leej ;-)
  Schattige laarsjes! Je hebt er een erg leuke mand van weten te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk zo'n mand met cadeautjes! Enne gefeliciteerd met je nichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd tante Leej, wat leuk een meisje in de familie. Wat een mooie kleur rose heb je gebruikt. En die laarsjes, zo mooi geworden. Dus heel benieuwd naar rest van je presentjes

  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jouw nieuwe nichtje. Leuk om zo'n kraammand te maken én om te krijgen. Schattige laarsjes. Ik kende het Engelse patroon, maar de vertaling nog niet. Dank voor de link. Ik ben benieuwd wat je verder in de mand hebt gestopt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullie lieve reacties! Even geduld..volgende week 'pakken' we meer cadeautjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..