vrijdag 14 oktober 2016

Retro babytruitje

Zo langzamerhand beginnen we in 't ritme me te komen en krijg ik weer zin om te bloggen. Ik heb allemaal leuke ideeën en ik hoop ze te kunnen uitvoeren. 

Vandaag laat ik jullie een babytruitje zien wat ik een tijd terug al haakte. Het patroon is van Claire en helemaal gratis. Het is een truitje wat makkelijk te haken is en binnen een paar uur tijd had ik het ook af. Het patroon is ook erg duidelijk omschreven. Het leuke, vind ik dan, is dat je eindeloos kunt variëren met kleuren. Ik had graag nog een aantal truitjes willen haken, maar helaas kon ik daar de tijd niet voor vinden. Ik heb lieve zachte tinten gebruikt, maar ik wil hem zeker nog 's in stoere kleuren haken. 

Voordat ik het cadeau gaf heb ik het snel nog op de foto gezet. (En dat moest heel erg vlug met een handenbindertje in de buurt.)Ik gaf er een romper bij met dezelfde kleur roze aan het randje. Ik gebruikte vooral de byClaire 1 katoen, maar het kan natuurlijk ook makkelijk met Catania, Phildar oid. De maat is ongeveer 62-68. 
Wat me ook nog leuk lijkt is om het met grovere katoen en grotere haaknaald te haken. 


Creatieve groetjes,
juf Leej

4 opmerkingen:

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..