dinsdag 6 september 2016

ByClaire-agenda

Gister liet ik op Facebook al weten dat ik iets leuks had gekocht. Vandaag ga ik het jullie laten zien. Ik heb de ByClaire-agenda gekocht. Lekker op tijd, zo'n nieuwe agenda. Maar omdat het schooljaar tot zomervakantie 2017 loopt had ik toch al wel bepaalde data voor 2017 besproken die ik gewoon graag zwart op wit in mijn agenda wil zien staan. 
 Zwart op wit is het trouwens niet in de ByClaire-agenda. Wat een vrolijke kleuren en geweldige foto's! Op de één of andere manier inspireert mij dat enorm en geeft het me energie. 


Ik hou van ringbandagenda's, dat vind ik fijn werken. Wat ook handig is, is dat er een vakje achterin zit voor de rondzwervende papiertjes. Ideaal! 


In deze agenda staan haakpatronen, hoe leuk is dat! Ook staat er een leuke DIY in van stof. 


Op de blog van ByClaire vind je er meer informatie over. 

Ik kocht hem voor €12,50 bij de Bruna, maar hij is ook via bijvoorbeeld bol.com te koop.  


Binnenkort nog maar 's de tijd nemen om hem in te vullen. 

Creatieve groetjes,
juf Leej


4 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n vrolijke agenda! Bedankt voor het inkijkje, erg leuk. En ik heb en agenda ook altijd maar graag op tijd in huis idd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke agenda. De foto's zien er prachtige uit. Handig om op tijd een volgende agenda te hebben. Soms maakt een mens al ruim vooruit afspraken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor One Lovely Blog Award. Het is geen verplichting, dus voel je vrij. Kijk voor de regels op http://met-naald-en-draad.blogspot.nl/2016/09/one-lovely-blog-award.html.

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..