maandag 25 juli 2016

Afscheid met cadeautjes

Hallo,

Daar ben ik weer na een lange tijd. Het schooljaar 2015-2016 is ondertussen ten einde. Het was een ontzettend leuk jaar, ik heb er zo van genoten! Ik stond 4, en sommige weken ook 5, dagen voor de klas.En na een jaar hard werken is het opeens 6 weken rustig. Gewoon niks.... Alles mag en bijna niets moet. Een hele omschakeling. Gelukkig mag ik na de vakantie weer aan de slag. Op een andere school en met een andere groep. Maar wederom heb ik er weer heel veel zin in. Het leuke is ook dat ik het net iets rustiger ga krijgen. En ik heb dus plannen om weer wat actiever op mijn blog te zijn. Ik beloof niks, maar ik ga wel mijn best doen om regelmatig wat te plaatsen. 

Ondertussen lijkt het natuurlijk of ik geen haaknaald aangeraakt heb en dat is niet waar. Ik haak echt nog wel, maar het zijn alleen grote projecten en soms moet ik ze nog een tijdje geheim houden. 

Goed, maar laat ik beginnen met het afscheid van mijn groep. Sommige kinderen vinden het echt heel erg lastig om hun juf los te laten. En stiekem vind ik het ook echt niet de leukste dag van het jaar. Om de kids te bedanken en met een positief gevoel de vakantie in te laten gaan heb ik voor ieder kind persoonlijk een cadeautje gemaakt. 

Het was even een klusje...bekijk gauw de foto's..

Het begon met een productief dagje:


En dit is het eind resultaat:
Voor iedere leerling had ik er nog een kaartje met persoonlijk tekst bij gedaan. En toen was het schooljaar voorbij.

Patroon voor de sleutelhanger heb ik hier vandaan. 

Creatieve groetjes en geniet van een zonnige vakantie!

juf Leej

3 opmerkingen:

 1. Ja, afscheid nemen is niet altijd het leukste. Maar ze zullen je met deze leuke sleutelhangers niet snel vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat leuk! Die sleutelhangers zullen ze nog regelmatig aan je herinneren en een glimlach op hun gezichten toveren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is inderdaad een minder leuk moment. Maar de kinderen zullen jou in hun hartje meedragen, zeker weten. Prachtige sleutelhangers die je voor hen haakte.

  Fijne avond, lieve groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..