vrijdag 24 juli 2015

Inktvisjes (1)

Ik besloot deze vakantie mijn haaknaald maar weer 's op te pakken. We gaan haken voor het goede doel. Heb ik eigenlijk nog nooit gedaan en het werd wel 's tijd vond ik. 

Deze vakantie wil ik een aantal inktvisjes gaan haken voor couveusekindjes. Project is al veel langer in de lucht, dus hoogtijd om 's mee te doen. Meer over deze inktvisjes kun je hier lezen. 

Er werd geadviseerd om er eerst eentje te haken en daarna te laten keuren. Want even voor de duidelijkheid: er zitten best wat eisen aan zo'n inktvisje waaraan hij moet voldoen voordat hij bij zo'n kleintje in de couveuse mag. Ik haakte er eentje en jawel hoor...hij is goed gekeurd!


Ondertussen heb ik er alweer eentje klaar en liggen er nog twee half klaar. Om het lijfje te haken moet je je hoofd erbij houden, maar de tentakels kun je hakend en pratend doen. Daarom ben ik nu een voorraad lijfjes aan het haken, die tentakels komen er vanzelf wel een keertje aan tijdens een autorit ofzo. Wil je ook inktvisjes haken? Alle informatie vind je hier

Ik pak m'n haaknaald weer op. De andere 5 show ik binnenkort hier....

Creatieve groetjes,
juf Leej2 opmerkingen:

  1. Goed idee om weer eens aandacht te vragen voor de inktvisjes. Goed doel (al blijken ze niet meer in ieder ziekenhuis welkom te zijn) en ook leuk om te haken. Een soortgelijk project zijn de early birds. Zeker de moeite waard om ook eens voor te haken.

    Veel haakplezier en fijne vakantie, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is en blijft een schitterend doel en leuk om te haken. Mooie kleurtjes.

    Fijn weekend, grts Tinne

    BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..