Gevuld stokbrood
Wat heb je nodig?
* Voorgebakken stokbrood
* 100-150 gram gehakt
* Halve paprika
* Kleine ui
* 5 Champignons
* eetlepel Italiaanse kruiden
* theelepel knoflookpoeder
* Zout en Peper naar smaak
* Ei
Hoe ga je het doen?
1. Oven voorverwarmen op 200 graden.
2. Snij de paprika, ui en champignons in kleine stukjes en doe ze in een kom.
3. Hol het stokbrood aan de bovenkant uit, het brood wat je eruit haalt doe je in kleine stukjes ook in de kom.
4. Zout, peper, knoflookpoeder en italiaanse kruiden en ei toevoegen
5. Kneed het gehakt er doorheen.
6. Vul het stokbrood op met het gehaktmengsel.
7. Bak het stokbrood af in 15 minuten op 200 graden. Het verscheelt per oven, mocht het brood na 15 minuten nog wat bleek zijn, dan kun je de temperatuur nog een paar minuten wat hoger zetten. (Normaal bak je een stokbrood in een paar minuten op 220 graden bruin)
Variatietips:
* In plaats van knoflookpoeder, een teentje knoflook boven de kom uitpersen.
* Gebruik 's andere kruiden (bijv. gehaktkruiden)
* Voordat het stokbrood de oven in gaat geraspte kaas er overheen strooien.
* Je restjes groente in dit gerecht verwerken.
En zo zijn er natuurlijk nog vele variaties te bedenken!
Eet smakelijk!
juf Leej
Krijg acuut trek in dit broodje!
BeantwoordenVerwijderenEet smakelijk, Greetzz MG
Hi! I would like to invite you to join volrecepten.nl to share your recipes with our users and increase the traffic to your blog.
BeantwoordenVerwijderenOn the front page we display the photo of the recipe and the title and to view all the information the user needs to visit your blog.
So, visit our page and add your blog if you think it's good
Have a nice day!