dinsdag 18 juni 2013

Sleutelhanger Slipper

Ik ben dol op het haken van sleutelhangers. Als je gaat zoeken op internet vind je heel veel leuke patronen. Komende tijd zal ik een aantal van mijn creaties laten zien. Vandaag nr. 1. Een sleutelhanger die wel past bij deze hitte, een lief klein slippertje. Ik heb gekozen voor zomerse kleurtjes. En hij diende als cadeautje voor iemand die geslaagd is, dus ik ben er alweer vanaf. Ik moet er goed opletten dat ik een foto neem van mijn maaksels, dat zou je zomaar vergeten. Ik heb er nog maar eentje gemaakt, maar in de toekomst zouden dat er best meer kunnen zijn...


Ook maken? Het patroontje is helemaal niet moeilijk, je kunt het hier vinden. Op deze site staan trouwens nog meer leuke patroontjes of links naar gratis patronen. Mocht je problemen hebben met het haken van één van de patronen die ik ook heb gehaakt, dan laat je maar een berichtje achter, dan wil ik je best helpen!

Heerlijk dat internet, je vind er zulke leuke dingen! Als ik inspiratieloos ben, dan ga ik eventjes internetten en dan is het meestal alweer over!

2 opmerkingen:

 1. haai!

  zag dat je volger bij me geworden bent, thanx daarvoor.
  Ben meteen bij jou ook volger geworden, want ik vind je blog leuk.
  Liefs xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha!
   Leuk! Welkom! Ik ben nog van alles aan het uitzoeken om dit blog nog ietsjes mooier te maken.
   Groetjes,
   juf Leej

   Verwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..