woensdag 15 oktober 2014

Verhuizen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: juf Leej gaat verhuizen. En natuurlijk weten wij dit al een tijdje en zijn we er ook al veel langer mee bezig. Dit is ook meteen de reden waarom ik net wat minder tijd heb om creatief bezig te zijn en te bloggen (al probeer ik dat wel vol te houden). 

Momenteel zijn we bezig met het regelen van allerlei dingen. De volgende maand hopen we de sleutel te krijgen en kort daarna over te gaan. Omdat we zomaar 200 kilometer verderop gaan wonen is het best een hele onderneming. 

De laatste maanden van het jaar zal het daarom iets stiller zijn op mijn blog dan je van mij gewend bent. 

Of ik nog haak? Natuurlijk! Ik merk dat het heerlijk is, tussendoor al het geregel, om kilometers te haken (de praat-en-haakprojecten). En ik ben ook bezig met 'geheime' projecten die nog een tijdje geheim moeten blijven. Dus nog even geduld. 

Blik achter de schermen:

De kilometers, die haak ik aan mijn deken. Gewoon simpelweg Granny Stripes. Maar ik vind hem mooi. Ik ga voor een deken voor een eenpersoons. Maar met haaknaald 3.5 ben ik nog wel eventjes bezig...Deze deken krijgt toch een
aardig rechte zijkant toch?

Verder heb ik een geheimproject. En daar gebruik ik heel andere kleuren voor dan dat ik gewend ben. Maar het resultaat is alsnog: erg mooi!


En ik heb mezelf een retourtje Arnemuiden cadeau gedaan vorig week. Als je een beetje bekend bent met de bloggers in de haak en breiwereld heb je vast wel 's gehoord van het blij-dat-ik-brei-blog. Dit is een hele actieve blogster én ze heeft een handwerkwinkeltje in Arnemuiden. Ik kocht daar heel mooi draad, in zachte kleurtjes...ik weet al wat ik ga maken. En ik kon het niet laten om alvast een piepkleinbeginnetje te maken. 

Vervolg komt nog!

En o ja, ik heb ook nog 3 half afgemaakte werkjes. Ik zeg: tijd voor zelfdiscipline! Of zou ik gewoon te veel willen, te veel ideetjes hebben?

Creatieve groetjes,
juf Leej

3 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met alle voorbereidingen en met de verhuizing zelf. Blijf vooral lekker haken, dat zorgt voor de broodnodige ontspanning ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zo, jij gaat bijna emigreren!!
  Heb ik gedaan toen ik trouwde! Ging van de Alblasserwaard naar Twente, dat was bijna een emigratie... Eerst kon ik nl. het dialect hier helemaal niet verstaan. Inmiddels (20 jaar later) praat ik zelf net zo plat....
  En je granny deken wordt een plaatje!
  Super!
  Succes met de emigratie.... Weet je gelijk weer wat je allemaal -nutteloos- bewaard hebt.... ;-)
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..