maandag 12 mei 2014

Konijntjes-inspiratie

Op mijn blog heb je verschillende keer het gehaakte konijntje voorbij zien komen. Ondertussen heb ik er nog twee bij gemaakt. Dit patroon is gewoon heel eenvoudig en makkelijk te maken. Ik vind hem ook zo lief worden! En iedere keer wordt'ie (ongewild) toch weer anders.De eerste haakte ik voor neef 4. Toen ik alle onderdelen gehaakt had, had ik er nog niet zoveel moed op dat het goed ging komen. En wat voelt het dan goed dat er zo'n lief schattig konijntje uit komt rollen. Deze haakte ik ook als kraamcadeautje. Dit konijntje houdt het knuffeldoekje stijf vast. Dit is het 3e 'jongetjes-konijn', voor ons nieuwe buurjongetje. Ik knipte een 'oor' uit vilt en maakte die met een feston steek vast.  En tot slot een 'meisjes-konijn' voor mijn nieuwe nichtje. Deze stopte ik ook in de cadeautjesmand
Ik denk dat ik de volgende maar eens met stippen maak of dat ik wit eens vervang door een ander kleurtje. Of bij een meisjes-konijn een bloemetje in 'het oor'. 


Wie heeft er nog meer geniale ideeën?

Creatieve groetjes,
juf Leej

4 opmerkingen:

 1. Ik haak wel veel,maar heb nog nooit een beestje of zoiets gehaakt. Maar als ik dit zie denk ik dat ik toch een keer overstag ga. het ziet er zo schattig uit! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook erg leuk om te haken! En je hoeft er (naar mijn idee) wat minder je aandacht bij te houden omdat het alleen maar losse/vasten zijn. Maar je moet natuurlijk wel opletten met meerderen/minderen.

   Verwijderen
 2. Wat een schatjes! Je kunt een konijntje ook versieren met hier en daar een bloemetje, of kleine hartjes, i.p.v. stippen, wat ook erg leuk is. Je kunt er ook een een wortel in zijn pootjes geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..