woensdag 10 februari 2016

Babydekentje

Mijn vorig bericht had ik via mijn mobiel op de blog gezet, vandaar dat het niet erg uitgebreid was. De hobbywinkel bij mij in de buurt had een leuke actie. Haken voor Gambia, zij sponsoren de wol. Ik kon het natuurlijk niet laten...

 Laaiend enthousiast kwam ik thuis met twee bollen Bravo. De volgende dag ging ik 5 slofjes wegbrengen. (Meer kun je niet uit 2 bollen Bravo halen). Het patroon heb ik ondertussen in mijn hoofd zitten. Dat werkt super snel, 1 uur voor een paar slofjes. 

Toen ik de slofjes weg ging brengen kreeg ik veel leuke reacties. Ze kwamen in de etalage te hangen. Ik kon het toch niet laten om nog wat bollen wol mee te nemen voor een dekentje. Alleen wel één 'probleem': op 13 februari werden de spulletjes opgehaald, dus voor die tijd moest het in de winkel zijn. 

En ik heb gehaakt... en ja ondertussen ook gewerkt en alle andere verplichtingen. In 9 dagen had ik hem af. Ik heb 2.5 bol Scheepjes Colour Crafter gebruikt. En ik kwam erachter dat dat hele fijne wol is! Ik had er 2.5 bol voor nodig met haaknaald 4. Patroon komt hier vandaan. 
Creatieve groetjes, 
juf Leej

3 opmerkingen:

  1. AH, wat een mooi dekentje! De slofjes uit het vorige bericht had ik denk ik even gemist, maar die zijn ook super schattig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige deken! Schitterend. Daar zullen ze blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..