vrijdag 29 augustus 2014

Jurkje van Maxima

Die stond nog op mijn to-do-list van deze vakantie. Maar was er werkelijk nog niet aan toe gekomen! Daarom was het even radio-stilte deze week. Ik was van plan om weer lekker te gaan bloggen, maar deze moest éérst af. 


Vandaag heb ik namelijk een bruiloft. Dit jurkje werd een last-minute klusje en is in een paar dagen in elkaar gezet. Niet slecht voor iemand die al 5 jaar niet meer heeft genaaid.Patroon van het jurkje komt uit een speciale editie (mei 2014) van de Knipmode. Hij zat ook als extra bijlage bij de Vorsten. Er staan namelijk allemaal patroontjes in van de jurken en deux-pièces van Maxima. En zelfs een patroon van de jurkjes van de prinsesjes. Via-via kreeg ik hem, en o wat staan er leuke jurkjes in! 
Voor 't gemak maar geen streepjes stof gekozen, maar een effen kleurtje. 


Of ik op tijd klaar was? Ja hoor, half 10 gister avond heb ik hem gestreken. En toen nog een uur voor de spiegel staan twijfelen of het écht wel netjes genoeg was. Dat is de reden waarom ik niet vaak naai. Ik ben te perfectionistisch...

Toch de knoop door gehakt. Vandaag draag ik hem gewoon. 

Creatieve groetjes,
juf Leej

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ďat je met dit jurkje heel goed voor de dag komt, het staat je super! Je zal vast heel veel complimentjes oogsten ;-) Fijne dag, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan vraag je aan mij waar ik m'n tijd vandaan haal, jij bent ook lekker bezig altijd hoor. Mooi jurkje, ik doe het je niet na.
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zult er vandaag prachtig in zijn!!
  Ik weet zeker dat je complimenten zult krijgen!!

  Fijne dag!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je een reactie achter laat! Ik zal hem met plezier lezen..