Op deze internetsite vond ik een heel leuke beschrijving om brooddeeg hartjes te maken.
Op een goeie vrije dag heb ik het eens uitgeprobeerd. Fotobeschrijving verteld al genoeg denk ik...
Er is alleen één ding fout gegaan...in plaats van op de laagste temperatuur had ik mijn oven verkeerd ingesteld en stond 'ie op de hoogste temperatuur. Dat begon opeens lekker te ruiken. Ik heb daarom ook een deel van de hartjes weg moeten gooien omdat ze een beetje bruin geworden waren.
Creatieve groetjes,
juf Leej
Creatieve groetjes,
juf Leej
Niet zo ingewikkeld en altijd leuk.
BeantwoordenVerwijderenBrooddeeg is zo leuk om mee te werken. Je kan het daarna makkelijk een kleurtje geven en als je het daarna lakt blijft het heel lang goed. Want brooddeeg trekt wel vocht aan door het zout
BeantwoordenVerwijderengroetjes Danny
Goeie tip Danny! Dit is de eerste keer dat ik ermee werk..
Verwijderen