Eigenlijk is Charlotte Russe gewoon een kwarktaart met daarom heen lange vingers.
Ik maakte hem ook met bosvruchten en wat extra frambozen.
Ik heb er ook meer vruchten gebruikt dan aangegeven stond bij het recept. Ook gebruikte ik een grotere vorm, officieel hoor je een vorm te gebruiken van 20 cm doorsnee. Nadeel is dat je taart wat lager uitkomt en dat je 1.5 pak lange vingers nodig hebt.
Mijn grote angst was dat de taart uit elkaar zou vallen als ik de vorm er af zou halen. En het was nog extra spannend toen net toen ik daarmee bezig was, de telefoon ging. Gelukkig ging het goed! Maar ik had vooraf toch nog wat foto's gemaakt.
Taart is heel fris, dus ik ga hem vast in de zomer nog 's maken!
Laat die visite maar komen...
Creatieve groetjes,
juf Leej
Ziet er niet alleen heel mooi uit, volgens mij is hij mjammie lekker :-)
BeantwoordenVerwijderenKlopt hoor Danny! Tijd om te proeven!
VerwijderenJummie, ik krijg helemaal trek!
BeantwoordenVerwijderen